Choose language

Alisa Lasku ja Yrityslasku verkkokauppaasi

Alisa Pankin avulla voit tarjota laskuvaihtoehdon kuluttajille ja yrityksille

Mies kahvilassa

Alisa Lasku tarjoaa joustavaa maksamista asiakkaillesi

Visma Pay on saanut maksutapavalikoimaansa Alisa Laskun ja Alisa Yrityslaskun. Maksutavat tarjoavat joustavaa maksamista sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille.

Alisa Lasku tarjoaa asiakkaillesi 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa aina 5000 euroon saakka.

Alisa Yrityslasku parantaa yritysasiakkaidesi ostokokemusta verkkokaupassa mahdollistamalla automatisoidun ja sähköisen tavan myydä yritysasiakkaille. Maksuaikaa yritysasiakkaille jopa 60 vuorokautta.

Haluatko Alisa Laskun tai Yrityslaskun maksutavaksi verkkokauppaasi? Tilaa Visma Pay ja saat nämä sekä runsaasti muita maksutapoja verkkokauppaasi yhdellä sopimuksella!

Helppoa ja nopeaa

Maksun vahvistaminen onnistuu vain muutamalla klikkauksella.

Joustavaa maksamista

Maksuaikaa jopa 30 vrk (kuluttajalasku) tai 60 vrk (yrityslasku).

Turvallinen

Kuluttaja-asiakkaalle tehdään vahva tunnistautuminen ja palaava tunnistetaan PIN-koodin avulla.

30 vrk korotonta ja kulutonta maksuaikaa asiakkaillesi

Alisa Lasku

Alisa Lasku on aidosti mobiiliystävällisen ostokokemuksen tarjoava lasku- ja osamaksuvaihtoehto. Omien tietojen syöttäminen onnistuu helposti vain muutamalla klikkauksella. Helppoudesta huolimatta turvallisuutta ei ole unohdettu, vaan kaikille uusille asiakkaille tehdään vahva sähköinen tunnistautuminen ensimmäisen oston yhteydessä. Joustava maksutava antaa asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa ostoksensa joko kerralla tai osissa. 

 

Alisa Lasku verkkokaupan asiakkaalle

  • Saumaton mobiili ostokokemus
  • Uusille asiakkaille vahva tunnistautuminen
  • Palaaville asiakkaille ostos kolmella klikkauksella
  • Laskulla 30 vuorokautta maksuaikaa tai maksu osissa
  • Laskutuslisä 0 €
  • Luottoraja jopa 5000 € asti

Markkinoiden paras ostokokemus yritysasiakkaille

Alisa Yrityslasku

Alisa Yrityslasku mahdollistaa täysin automatisoidun ja sähköisen tavan myydä yritysasiakkaille, koska asiakkaan tunnistaminen ja ostoksen rahoittaminen tapahtuu reaaliajassa. Asiakkaasi ei tarvitse erillisiä papereita tai dokumentteja tehdessään ostoksia verkossa Alisa Yrityslaskulla.

Mikäli verkkokauppasi tai sovelluksesi myy yrityksille tuotteita tai palveluita, suosittelemme lisäämään verkkokauppaasi laskutusvaihtoehdon. Yrityslasku nopeuttaa kaupankäyntiä B2B-puolella. Yrityslaskun etuna ovat sen helppous, joustavuus ja ehdottomasti turvallisuus. 

Alisa Yrityslaskun normaali maksuaika on 14 vuorokautta, mutta maksuaikaa on mahdollista pidentää jopa 60 vuorokauteen. Alisa Yrityslaskun luottoraja on 5000 €.

Ostajan osto-oikeus


Alisa Yrityslaskua käytettäessä, Alisa Pankki tarkistaa aina ostajan osto-oikeuden. Osto-oikeus tarkistetaan digitaalisesti ja sen avulla todennetaan henkilön yhteys kyseiseen yritykseen. Alisa Pankin sivuilta yrityksen allekirjoitusoikeudellinen henkilö voi muuttaa työntekijöiden osto-oikeuksia täyttämällä verkkolomakkeen.

Miten saan Alisa-maksutavan verkkokauppaani?

Visma Pay -maksupalvelun avulla saat Alisa Laskun ja Yrityslaskun verkkokauppaasi tai sovellukseesi helposti. Saat kauttamme kaikki maksutavat verkkokauppaasi yhdellä sopimuksella.

Alisa Laskun tai Yrityslaskun käyttöönottaminen ei maksa sinulle mitään – maksat vain toteutuneista ostoista tapahtumakohtaisen maksun voimassa olevan hinnastomme mukaisesti.

Haluatko Alisa-maksutavat käyttöön verkkokauppaasi? Tilaa Visma Pay jo tänään!

Haluatko kuulla lisää lasku- ja osamaksutavoista?

Jäikö sinulla kysyttävää Visma Payn tarjoamista laskutavoista kuluttajille ja yrityksille? Verkkomaksamisen asiantuntijamme auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissä.