Choose language

Yksi Campwiren perustajista, toimitusjohtaja Henri Liljeroos kertoo Visma Payn valikoituneen etenkin asiakaspalvelun perusteella. Aikaisemmat kokemukset kilpailevan palveluntarjoajan asiakaspalvelussa eivät vakuuttaneet, joten vaihtoehdoksi valikoitui Visma Pay.

“Visma Paylta saatiin lupaus, että homma toimii niin kuin pitääkin ja asiakkaille saatiin samalla neuvoteltua entistä paremmat hinnat. On todella tärkeää, että Campwiren asiakaspalvelu ja Visma Payn asiakaspalvelu toimivat saumattomasti yhteen. Campwiren asiakas lähestyy ensimmäisenä meitä, kun asia liittyy mihin tahansa rahaliikenteeseen liittyvään kysymykseen, ja siinä vaiheessa vastaus pitää saada Visma Paylta nopeasti. Muuten Campwiren asiakkaalle tulee kuva, että Campwire on hidas", Liljeroos kertoo.

Liljeroosin mukaan on hienoa, että partnereille on olemassa erillinen sähköposti, jonka kautta voi ottaa yhteyttä. Myös tekniikan ihmiset ovat tykänneet Visma Payn kanssa toimimisesta, sillä se on selkeä ja toimii mukavasti. Myös Campwiren asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä eikä negatiivista palautetta juuri ole tullut. "Hyvä verkkomaksuratkaisu on sellainen, että siihen ei kiinnitä huomiota - silloin se toimii niin kuin pitääkin", Liljeroos summaa.

Partner-portaalilla helpotusta yrityksen arkeen

Campwirelle on erittäin tärkeää, että Visma Pay toimii heidän asiakkaidensa suuntaan mahdollisimman saumattomalla integraatiolla. "Hakemusten käsittely on ollut nopeaa, ja avaukset on saatu tehtyä jo saman päivän aikana. Verkkokurssien suunnittelijoille ei aina tule mieleen, että verkkomaksut täytyy erikseen avata ja tähän on hyvä varata aikaa.”

Campwirella on oltu tyytyväisiä myös partner-portaaliin.

“Partner-portaali on ollut hyvä uudistus. Sieltä näemme hakemusten tilan, eli missä vaiheessa käsittely menee. Se helpottaa meidän asiakaspalvelua, kun ei tarvitse kysellä loppuasiakkaalta missä mennään.”

Campwiresta on myös tulossa uudistettu versio, jossa on kourallinen pilottiasiakkaita.

“Tässä on mahdollisuus myydä muun muassa kuukausimaksullisia jäsenyyksiä, ja se on rakennettu Visma Payn päälle.”

Haluatko kuulla lisää Visma Payn verkkomaksuista?

Verkkomaksamisen asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.