Choose language

Yrityksestä

Visma Pay on Visma Payments Oy:n tarjoama verkkomaksupalvelu, johon luottavat tuhannet asiakkaat Suomessa.

Visma Pay | yrityksestä | 600x600

Mikä on Visma Pay?

Visma Pay eli Visma Payments Oy on maksupalveluntarjoaja, joka vastaa tuhansien eri kokoisten suomalaisten asiakkaiden verkkomaksuliikenteestä. Olemme nopeasti kasvava fintech-alan toimija, jonka vahvuuksiin kuuluu rautainen osaaminen ohjelmistokehityksen ja tietoturvan alalta. Olemme osa kansainvälistä Visma-konsernia. Yrityksen kotipaikka sijaitsee Lappeenrannassa, jonka lisäksi yrityksellä on toimipiste Porissa.

Yritys on perustettu vuonna 2012 ja vuodesta 2013 alkaen Visma Payments Oy (aiemmin Paybyway Oy) on tarjonnut ratkaisuja verkkomaksujen välittämiseen. Verkkomaksupalvelu tunnettiin aiemmin nimellä Bambora Payform ja sitä ennen palvelu toimi Maksukaista-nimen alla. Vuonna 2020 käännettiin uusi sivu liiketoiminnassa, kun verkkomaksuratkaisu siirtyi osaksi Visma-konsernia.

Visma Pay on verkkomaksupalvelu, joka sopii verkkokauppojen lisäksi kaikkiin verkkopalveluihin ja sovelluksiin, joissa maksamista tarvitaan. Kaikki maksamisen palvelut asiakas saa yhdellä rajapinnalla ja sopimuksella. Palvelu voidaan upottaa osaksi mitä tahansa palvelua tai sovellusta.

Visma Payments Oy:llä (Y-tunnus 2486559-4) on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

Tarinamme

Paybyway Oy perustetaan Lappeenrannassa

Paybyway Oy:n lanseeraama verkkomaksupalvelu Maksukaista syntyy

Bambora AB ostaa Paybyway Oy:n koko osakekannan ja maksupalvelu saa nimekseen Bambora Payform

Visma ja Paybyway Oy aloittavat yhteistyön tuomalla verkkomaksut Visman DigitalBooker-ajanvarausohjelmaan

Visma ostaa yrityksen Bambora AB:lta ja verkkomaksupalvelun nimeksi annetaan Visma Pay

Yrityksen nimi vaihdetaan Visma Payments Oy:ksi

Arvomme yhdistävät meitä

Yrittäjähenkisyys

Vastuullisuus

Sitoutuneisuus

Yhteisöllisyys ja monimuotoisuus

Visma Payn kulttuuri

Arvot kulttuurin perustana

Visma Payn kulttuurin perustan luo vahvat arvot. Uskomme yhteistyöhön ja yhdessä tekemiseen - niin työntekijöidemme kuin asiakkaidemme kanssa. Meillä työskentelee yli 50 alan rautaista ammattilaista ja yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme tuotteita, jotka palvelevat asiakkaidemme ja yhteiskunnan tarpeita mahdollisimman hyvin. Olemme ketterä organisaatio, jossa johto on lähellä ja päätöksenteko nopeaa. Taustallamme on kuitenkin suuri ja vakaa kansainvälinen Visma-konserni, joka tukee toimintaamme.

Vismalla työn merkitys syntyy siitä, että ratkomme elämän aitoja haasteita päivittäin. Siinä onnistuaksemme haluamme kukoistaa erilaisten vahvuuksiemme kautta. Uskomme onnellisen työyhteisön, rennon ilmapiirin ja parhaan lopputuloksen syntyvän ennen kaikkea siitä, että jokainen voi tulla töihin omana itsenään.

Visma Pay | metsää | 900x601

Vastuullisuus Vismalla

Visma on johtava kansainvälinen ohjelmistotoimittaja, joka tuo mukanaan mahdollisuuden ja vastuun edistää hyvinvointia maailmassa. Ajamme muutosta kohti kestävämpiä toimintatapoja kaikessa liiketoiminnassamme ja arvoketjuissamme.

Visma Payments Oy on suomalainen rekisteröity maksulaitos, joka edellyttää meiltä erityisen huolellista panostusta turvallisuuteen. Otamme turvallisuuteen liittyvät asiat hyvin vakavasti: Visma Payn asiakkaat sekä käyttäjät voivat luottaa, että noudatamme toiminnassamme kaikkia lakeja ja säädöksiä, ja että maksupalvelumme on luotettava ja sen käyttö turvallista.