Choose language

Vaivaton liittäminen verkkokauppa-alustoihin

Visma Pay on saatavilla useisiin verkkokauppa-alustoihin nopealla liittämisellä. Tutustu lisää!

Visma Pay löytyy valmiina jo monesta verkkokauppa-alustasta tai sovelluksesta

WooCommerce

WooCommerce on verkkokauppa-alusta, jonka avulla voit lisätä maksupalvelun WordPress-sivustolle. Embedded card -lisäosan avulla voit toteuttaa toistuvaisveloituksia korttimaksuilla.

 

Visma Pay for WooCommerce >

Visma Pay (Embedded card) for WooCommerce >

Magento 2

Magento on suosittu, avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokauppa-alusta. Joustava ja skaalautuva ratkaisu niin B2C- kuin B2B-myyntiin.

 

Lataa lisäosa >

Prestashop

PrestaShop on avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokauppa-alusta. Sisältää kaikki verkkokaupan perustoiminnallisuudet ja laajenee lisäosien avulla liiketoimintasi mukana.

 

Lataa lisäosa >

Campwire

Campwire tarjoaa alustan, jonka avulla verkkokurssien ja e-kirjojen tarjoaminen on helppoa. Visma Pay on valmiiksi liitettynä.

 

Lue lisää >

Johku

Johku on työkalu ja mukana kulkeva järjestelmä, jonka avulla myyt palveluja ja tuotteita helposti. Visma Payn maksutavat ovat valmiiksi asennettuna.

 

Lue lisää >

Gifti

Giftin avulla voit myydä lahjakortteja verkkosivuiltasi ja asiakkaasi voivat maksaa heti Visma Payn verkkomaksujen avulla.

 

Lue lisää >

Slotti

Slotti ajanvarauksessa asiakkaasi maksavat varauksen kätevästi Visma Payn verkkomaksujen avulla.

 

Lue lisää >

DigitalBooker

DigitalBooker on sähköinen ajanvaraus, johon liität helposti Visma Payn verkkomaksut. Vähemmän peruutuksia ja enemmän myyntiä!

 

Lue lisää >

Verkkolaskut.fi

Verkkolaskut.fi x Visma Pay integraation avulla voit lähettää asiakkaallesi laskuja, joissa on Visma Payn maksunappi. Näin laskun maksaja voi maksaa laskun nopeasti, esimerkiksi MobilePaylla.

 

Lue lisää maksunapista >

Visma Pay ja verkkokauppa-alustat

Mitä teen, jos käyttämääni alustaa ei löydy listalta?

Visma Pay voidaan liittää useisiin verkkokauppoihin ja -sovelluksiin myös yksinkertaisen rajapinnan avulla. Maksupalvelun liittäminen edellyttää vain, että käyttämäsi alusta tukee maksuratkaisuiden liittämistä palveluun.

Mistä tiedän, voiko Visma Payn yhdistää käyttämääni alustaan?

Visma Payn yhteensopivuus käyttämäsi alustan kanssa selviää helpoiten kysymällä omalta palveluntarjoajaltasi, onko Visma Payn liittäminen mahdollista heidän tarjoamaansa järjestelmään.

Manuaalista integrointia varten tarjoamme rajapintakuvauksen  esimerkkeineen ja testiympäristön käyttöliittymän testausta varten.

Haluatko kuulla lisää yhteensopivista alustoista?

Verkkomaksamisen asiantuntijamme auttavat sinua mielellään kaikissa kysymyksissä.

Voit myös varata esittelyn uudelle kauppiaalle >