Choose language

Maksutavat verkkokauppaan eri yhtiömuodoille

Ohjeet toiminimille, osakeyhtiöille ja yhdistyksille.

nainen skeittilaudan kanssa

Katso videolta vinkit hakemuksen täyttämiseen

 

Visma Pay hakemuksen täyttäminen

 

Toiminimi hakemus

Maksutapojen hankkiminen verkkokauppaan toiminimelle on mahdollista Visma Payn avulla.

Maksutavat verkkokauppaan toiminimelle

Tarvitset y-tunnuksen, jotta voit aloittaa hakuprosessin.

 • Mikäli et kuulu kaupparekisteriin, hakemuskäsittely tulee pyytämään liitteitä hakemuksen lisäksi, jotta rahanpesulain vaatimat edellytykset täyttyvät.
 • Valitse toiminimellesi sopiva hintapaketti. Express-paketti on tarkoitettu pienelle määrälle verkkomaksuja, kun taas Power-paketti on tarkoitettu verkkokaupoille, joilla on yli 2000€ edestä tapahtumia kuukaudessa. Tutustu hinnastoon >>
 • Kun olet valinnut sopivan hintapaketin, voit siirtyä täyttämään Visma Pay hakemusta. Visma Pay hakemuksessa vastaat toiminimesi tiedoilla. Täytä hakemus >>
 • Kun olet hakemuksen loppupuolella, pääset täyttämään tosiasiallisen edunsaajan tiedon. Tosiasiallisen edunsaajan tieto on tärkeä, kun on kyseessä sopimus maksupalvelun tarjoajan kanssa. Maksupalvelun tarjoajaa, eli Visma Payta, velvoittaa rahanpesulaki. Rahanpesulaki määrittää useita vaatimuksia kauppiaan tuntemisesta. Lue lisää >>
 • Kun olet saanut hakemuksen täytettyä, saat Visma Signilta sähköpostia. Hakemuksesi tulee allekirjoitettavaksi, ja oikea henkilö allekirjoittamaan hakemuksen on itse toiminimiyrittäjä.
 • Kun hakemuksesi on täytetty ja allekirjoitettu, voit jäädä odottamaan hakemuksesi käsittelyä. Hakemuksen käsittely tapahtuu muutaman arkipäivän aikana. Mikäli hakemuksenkäsittelijöillä on kysyttävää hakemuksesta, he ovat sinuun yhteydessä sähköpostitse.
 • Kun hakemus on hyväksytty, saat ohjeet sähköpostiisi maksutapojen aktivoimiseksi. Visma Payn käyttöönotto on nopeaa ja helppoa verkkokauppaasi.
Vinkkilamppu

Toiminimiyrityksen edunsaaja

Toiminimiyrityksissä tosiasialliseksi edunsaajaksi katsotaan toiminimiyrittäjä ja toiminimiyrittäjä omistaa yrityksestään 100%.
Osakeyhtiö hakemus

Maksutapojen hankkiminen verkkokauppaan osakeyhtiölle on mahdollista Visma Payn avulla.

Maksutavat verkkokauppaan osakeyhtiölle

Tärkeää osakeyhtiön verkkomaksupalvelun käynnistämisessä on se, että hakemus allekirjoitetaan nimenkirjoitusoikeudellisesti.

 • Valitse osakeyhtiölle sopiva hintapaketti. Express-paketti on tarkoitettu pienelle määrälle verkkomaksuja, kun taas Power-paketti on tarkoitettu verkkokaupoille, joilla on yli 2000€ edestä tapahtumia kuukaudessa. Tutustu hinnastoon >>
 • Kun osakeyhtiölle on valittu sopiva hintapaketti, voidaan siirtyä täyttämään Visma Pay hakemusta. Visma Pay hakemus täytetään osakeyhtiön tiedoilla. Hakemuksen loppupuolella täytetään tosiasiallisten edunsaajien tiedot. Täytä hakemus >>
 • Kun hakemus on täytetty, saatte Visma Signilta sähköpostia. Hakemus tulee allekirjoitettavaksi, ja hakemus tulee allekirjoittaa nimenkirjoitusoikeudellisesti eli kaupparekisteriotteen mukaisesti.
 • Kun hakemus on täytetty ja allekirjoitettu, voitte jäädä odottamaan hakemuksen käsittelyä. Hakemuksen käsittely tapahtuu muutaman arkipäivän aikana. Mikäli hakemuksenkäsittelijöillä on kysyttävää hakemuksesta, he ovat yhteydessä hakemuksessa mainittuun sähköpostiin.
 • Kun hakemus on hyväksytty, saatte ohjeet sähköpostitse maksutapojen aktivoimiseksi. Visma Payn käyttöönotto on nopeaa ja helppoa verkkokauppaasi.
Vinkkilamppu

Osakeyhtiön edunsaaja

Osakeyhtiön tosiasialliseksi edunsaajaksi katsotaan kaikki luonnolliset henkilöt, joilla yli 25% omistusosuus tai ääniosuus yrityksestä joko suoraan tai välillisesti.
Yhdistyksen hakemus

Maksutapojen hankkiminen yhdistyksen verkkokauppaan on mahdollista Visma Payn avulla.

Maksutavat verkkokauppaan yhdistykselle

Tärkeää verkkomaksupalvelun käyttöönotossa yhdistyksellä on tärkeiden liitteiden toimitus sekä hakemuksen allekirjoittaminen yhdistysrekisteriotteen mukaisesti.

 • Valitse yhdistykselle sopiva hintapaketti. Express-paketti on tarkoitettu pienelle määrälle verkkomaksuja, kun taas Power-paketti on tarkoitettu verkkokaupoille, joilla on yli 2000€ edestä tapahtumia kuukaudessa. Tutustu hinnastoon >>
 • Kun yhdistykselle on valittu sopiva hintapaketti, voidaan siirtyä täyttämään Visma Pay hakemusta. Visma Pay hakemus täytetään yhdistyksen tiedoilla. Hakemuksen loppupuolella täytetään tosiasiallisten edunsaajien tiedot. Täytä hakemus >>
 • Kun hakemus on täytetty, saatte Visma Signilta sähköpostia. Hakemus tulee allekirjoitettavaksi, ja hakemus tulee allekirjoittaa nimenkirjoitusoikeudellisesti eli yhdistysrekisteriotteen mukaisesti.
 • Kun hakemus on täytetty ja allekirjoitettu, voitte jäädä odottamaan hakemuksen käsittelyä. Hakemuksen käsittely tapahtuu muutaman arkipäivän aikana.
 • Hakemuskäsittelyn helpottamiseksi voitte toimittaa etukäteen yhdistysrekisteriotteen sekä tiliotteen.
  Kun liitteet ovat toimitettu ja hakemus on hyväksytty, saatte ohjeet sähköpostitse maksutapojen aktivoimiseksi. Visma Payn käyttöönotto on nopeaa ja helppoa verkkokauppaasi.
Vinkkilamppu

Yhdistyksen edunsaaja

Yhdistyksen tosiasialliset edunsaajat ovat yhdistysrekisteriin merkityt hallituksen jäsenet.

Jäikö kysyttävää?

Verkkomaksamisen asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. Ota yhteyttä!