Choose language

Arvonlisäveron korotus

Arvonlisäveron korotus on edessä 1.9.2024. Visma Pay on hyvässä vauhdissa päivityksen kanssa.

Haukka luonnossa

Arvonlisäveron korotus on edessä 1.9.2024

Arvonlisäveron korotus on määrä tapahtua 1.9.2024. Yleisen arvonlisäveron korotus tulee olemaan 1,5 % jolloin tämän hetkinen arvonlisävero korottuu 24 prosentista 25,5 prosenttiin.

Syyskuun alussa voimaan tuleva alv-korotus vaikuttaa luonnollisesti myös ohjelmiin. Ei kuitenkaan huolta, työstämme muutosta parhaillaan ja tulet saamaan päivityksen ajallaan ohjelmaasi.

Ihan ensin suunnitellaan tarkasti ja kartoitetaan toimenpiteet
Kuten aina, myös alv-korotuksessa hyvä taustatyö on kaiken perusta. Olemme kartoittaneet tarvittavat toimenpiteet ja tiedämme nyt miten muutokset tulee toteuttaa niin, että et oikeastaan edes huomaa minkään muuttuneen.
 
Seuraavaksi toteutamme muutokset ja testaamme.
Muutokset toteutetaan ensin testiympäristöön ja testataan huolellisesti. Testaukseen on vielä hyvin aikaa. Näin voimme varmistua, että asiakkaille jaettava päivitys on varmasti toimiva ja voitte luottaa ohjelmaan.

Päivityksen toteuttaminen
Tulemme kertomaan tulevaisuudessa kauppiaillemme, kun päivitys on toteutettu. Tulemme toteuttamaan päivityksen lähitulevaisuudessa. Pidämme kuitenkin kauppiaamme aina ajan tasalla. Tuoreimmat uutisemme ja käyttövinkkimme löydät tuttuun tapaan Visma Communitystä. Siirry Communityyn >

Mitä yrittäjän tulee huomioida arvonlisäveron muutoksessa? 

Haluatko kuulla lisää?

Verkkomaksamisen asiantuntijamme auttavat mielellään.